Ook gezellig meedoen?

Laat een bericht achter of wissel ideeen uit via onze Facebookpagina. 

Hier vind je het paradijs!

Iedere eerste zaterdag van de maand organiseren we een gezamenlijke openbare klusdag. Met (buurt)bewoners, vrienden en initiatiefnemers steken we de handen uit de mouwen en dagen we iedereen uit mee te helpen bouwen en denken aan oplossingen die deze plek een nog mooier, leuker en beter geheel maken voor iedereen.


Een aantal mensen zijn inmiddels van start gegaan met het creëren van hun eigen moestuintjes. Wil jij dit ook? of heb je zelf ideeën voor projecten die je hier graag zou willen doen? Laat het ons weten. Dan kunnen we samen kijken of jouw plan in De Paradijsvogeltuin past.


We staan open voor mooie plannen in de breedste zin van het woord en hanteren hiervoor geen vaste regels. Wel vinden we het belangrijk dat jouw plan past bij onze plek, en dat dit een toevoeging is voor De Paradijsvogeltuin en de buurt. Natuurlijk is het ook belangrijk dat we rekening houden met iedereen die gebruik maakt van het terrein.  Ook vinden we het belangrijk dat jouw plan zo min mogelijk of geen negatieve impact heeft op de natuur. Daarnaast vragen we je om alle  verantwoordelijkheden te nemen die horen bij het bijzondere project dat je wilt uitvoeren en hier ook zorg voor blijft dragen.


Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een wandeling over het terrein als het hek open staat. Wil je nu al vast meer weten over de manier waarop we op de Paradijsvogeltuin wonen? Dan kun je bovendien hier ons manifest lezen.


Laat ons vooral weten wat je van De Paradijsvogeltuin vindt door je opmerkingen op het bord te schrijven voor het hek of in de brievenbus doen. Of laat je van je horen door ons te mailen.